Over ons


LIL'LOVE is er voor de stoere en hippe babies! Wij zijn een jonge onderneming die gestart is vanwege onze passie voor kinderkleding en het in onze ogen geringe aanbod aan betaalbare hippe kleding voor de allerkleinste. Want zeg nu zelf, wie wil er nou niet dat zijn/haar zoon of dochter er vanaf het begin af aan fantastisch uit ziet. Ons doel is dan ook om u tegen een zeer betaalbare prijs de leukste originele kleding en accessoires voor uw zoon en/of dochter aan te bieden! Daarbij staat bij ons de kwaliteit en het comfort van het product, en onze service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

LIL'LOVE richt zich op kleding en accessoires voor baby's en dreumesen van 0 t/m 2 jaar; van maat 50 t/m 92. Onze stijl kenmerkt zich door de stoere en hippe uitstraling, en de kleuren wit, grijs en zwart. Voor u nog even de sterke punten van LIL'LOVE op een rij:

STOER & HIP qua kledingstijl;

ORIGINEEL qua design;

Onze producten zijn zeer BETAALBAAR;

KWALITEIT & COMFORT staat hoog in het vaandel;

Zeer BETROUWBAAR voor u als partner;

Gegarandeerd de beste SERVICE;

Overzichtelijke en praktische WEBSHOP.


Wij als LIL'LOVE zijn er van overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor stoere en hippe kleding en accessoires voor uw zoon en/of dochter, en wensen u veel shopplezier op deze website.